Om osdev

VELKOMMEN TIL OLDSTUFF.DK

ET GENSYN FRA EN SVUNDEN TID

Velkommen til Oldstuff.dk med Danmarks største samling af gamle knallertplakater, brochure samt en masse andet knallert dokumentation.

Denne hjemmeside er kommet til verden, da jeg nu igennem en lang årrække har haft en meget stor passion for primært gamle Danske Knallerter.

På et tidspunkt fik jeg lyst til at skabe en hyggelig knallertstemning fra en svunden tid på mit værksted, og det syntes jeg selv, at jeg har fået et rigtig godt resultat ud af! Blandt andet er stemningen skabt ved hjælp af gamle plakater og brochure, som jeg har forstørret op og produceret på plakatmateriale, plastplader samt gulvreklamer m.m. Jeg har gengivet det med den patina som der med tiden er kommet på materialet, da jeg mener at det ikke skal ligne nye plakater, men have patina og skabe stemning som de er, på de små værksteder og hobbyrum som vi er en hel del der har.

Alle plakater her på hjemmesiden er som udgangspunkt trykt i 50 x 70 cm., eller 70 x 100 cm. men det kan godt variere en smule, da der er mange forskellige mål på de originale brochure.

Det har været et stort stykke arbejde at finde frem til så bredt et materiale af knallerter, og ikke mindst et kæmpe arbejde at bearbejde det, så det kan bruges til produktion af plakater, vægskilte og de andre ting som du ser her på denne side. Jeg vil nu derfor tilbyde dig, at du kan købe plakater m.m., så du også har mulighed for at have glæde af det i din samling eller på dit værksted eller i dit hobbyrum, for jeg tror nu alligevel, at vi er rigtig mange der hygger os med vores fine drengelegetøj.

Jeg har endvidere oprettet en facebook profil: oldstuff.dk, hvor vi kan dele vores passion for gamle knallerter, og hvor vi kan mødes og få en hyggelig dialog, og dele de erfaringer vi nu engang har gjort os igennem tiden i denne fantastiske og entusiastiske knallertverden.